Addendus ApS / Kildebakkevej 13 / Frederiksværk / info@addendus.dk / Cvr. 32668178
:: :: ::
| | |
EVENT

Mange tråde skal samles, når man planlægger en event uanset om det er en koncert, et idrætsstævne eller et foredrag. Ofte foregår det på vedhæftede regneark og tekstfiler, men det er for tidskrævende at skulle kigge flere steder for at få overblik.

Eventsystemet samler al planlægning ét sted, så I kan fokusere på indhold frem for administration. Nøgleordene er enkelthed, overblik og effektivitet.

Her findes info om alle opgaver, ansvarsfordeling og status på, hvor langt de her. Blandt værktøjerne er også automatisk besked til personale/frivillige om at deltage, og der er overblik over bookede lokaler.

Den interne kommunikation foregår nemt via Intras beskedsystem, og eventen kan præsenteres på hjemmesiden både via tekst, fotos, lyd og video.

Under Eksempler er der mere info om, hvordan andre har fået glæde af Eventsystemet.

Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /var/www/addendus.dk/public_html/index.php on line 821

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.') in /var/www/addendus.dk/public_html/index.php on line 821